<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Ügyfélfogadási információ

Ügyfélfogadási információ

2021-03-29 08:33:10

Ügyfélfogadási információ

Rendelkezés a Polgármesteri Hivatal védőintézkedéseiről

 

A koronavírus megbetegedések növekvő számára tekintettel, a Polgármesteri Hivatalban intézett ügyek folyamatos ellátásának érdekében a Hivatalban az alábbi védőintézkedések betartására hívom fel ismételten a Lakosság figyelmét:

 • Minden olyan ügyben, ahol a jogszabály nem írja elő kötelező jelleggel a személyes kapcsolattartást az ügyféllel, és az adott ügy intézéséhez nem feltétlenül szükséges az ügyfél hivatalban való megjelenése mellőzni kell a munkavállalók és az ügyfelek közvetlen találkozását, érintkezését.
 • Az ügyfelek tájékoztatása elsősorban e-mailen, telefonon történik.
 • Az ügyfelek beadványaikat, kérelmeiket elsősorban írott formában, a Polgármesteri Hivatal bejáratánál elhelyezett, e célra rendszeresített gyűjtőládában helyezhetik el, valamint ügyfélkapun keresztül és postai úton juttathatják el  a Polgármesteri Hivatalnak.
 • A pénztári készppénzes befizetések szünetelnek, a személyes ügyintézés kizárt.
 • Az ügyfelek a Polgármesteri Hivatalban személyesen  csak azokban az ügyekben járhatnak el, ahol a személyes kapcsolattartás elengedhetetlen, és ez csak előzetes időpontegyeztetést követően lehetséges. Az ügyfélnek telefonon vagy e-mailen keresztül kell megkeresnie  az ügyintézőt, aki az ügyével kapcsoaltban részletes tájékoztatást ad, és feltétlenül indokolt esetben időpontra hívja be az ügyfelet.
 • A Polgármesteri Hivatal épületében az ügyfélforgalomtól elzárt területeken munkavállalókon kívül más személy nem tartózkodhat.
 • Az ügyfelek a korlátozott ügyfélfogadáson kizárólag a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése, a 1,5 méter védőtávolság megtartása, valamint a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használata mellett vehetnek részt. Az ügyfeleknek a maszkot az épületben való tartózkodás teljes időtartama alatt viselniük kell. Amennyiben a fenti kötelezettségeknek az ügyfél felszólításra sem tesz eleget, a Hivatal alkalmazottja kikíséri az ügyfelet az épületből.

A Polgármesteri Hivatal munkavállalói a dokumentumok benyújtását követő délelőtt bontják ki a gyüjtőládát és gondoskodnak az iratok megfelelő módon történő iktatásáról, kezeléséről.

 

Kelt: Monostorpályi, 2021. március 26.

 

Az eredeti hirdetmény az alábbi linken érhető el.
Megosztás közösségi oldalakon

Pályázatok


SZÉCHENYI 2020
  MAGYAR FALU PROGRAM
  Facebook oldalunk
  Belépés/Regisztráció
  Facebook connect Belépés Facebookkal

  Regisztráció helyett egyszerű belépés!
  A lenti gombra kattintva beléphetsz a Facebook profilod segítségével weboldalunkra.

  Tovább a profil oldalamra

  Facebook kilépés!
  A lenti gombra kattintva kilépsz a Facebook profilodból.

  Kiadványaink
  Programok
  YouTube csatorna
  Monostorpályi szennyvizelvezetés fejlesztése