<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Takarékszövetkezeti mobil bankfiók szolgáltatás

Takarékszövetkezeti mobil bankfiók szolgáltatás

2019-07-10 14:09:01

Takarékszövetkezeti mobil bankfiók szolgáltatás

Tisztelt Lakosok!

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet az Önök településén is elindította mobil bankfiók szolgáltatását.

A takarék busz egy mozgó bankfiók, ahol továbbra is helyben intézheti pénzügyeit. A busz 2019. július 18-tól, minden héten, csütörtökön 8 óra 30 perctől - 15 óráig lát el pénzügyi szolgáltatást Monostorpályi településen a Bajcsy-Zs. utca 1/c. Művelődési ház előtti helyen.

A buszon lehetőséget biztosítunk a lakossági és vállalati ügyfelek számára pénz be- és kifizetésére, illetve ATM-ből történő készpénz kivételre. Emellett a kisbusszal utazó, szakképzett banki ügyintézőn keresztül számlát nyithatnak, kapcsolódó szolgáltatásokat (sms, netbank, bankkártya) igényelhetnek, betétet helyezhetnek el, a lejárókat megújíthatják, meghatározott limit alatt pénzt vehetnek fel a betétjükből.

 

Ezen kívül a magánszemélyek fogyasztási hiteleket, folyószámlahiteleket, valamint jelzáloghiteleket igényelhetnek. Befektetési szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, állampapírokat lehet vásárolni.

 

Az utazó bankfiók fontos szerepet tölt be a pénzügyi tájékoztatásban is, hiszen a Takarék-busszal utazó banki ügyintéző személyre szabott tanácsokat tud adni magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt, támogatva a helyi életképes elképzeléseket, ugyanúgy, mint a „normál” kirendeltségeken.

 

 

Keresse fel mobil bankfiókunkat és vegye igénybe szolgáltatásainkat, érdeklődjön akcióinkról, és gondolja át ajánlatainkat!

 

 

A Tiszántúli Takarék az Ön pénzügyi partnere, aki helyben teszi az Ön számára elérhetővé a modern banki szolgáltatásokat innovatív, modern környezetben.








Megosztás közösségi oldalakon

Pályázatok


SZÉCHENYI 2020
    Időjárás
    MAGYAR FALU PROGRAM
    Facebook oldalunk
    Belépés/Regisztráció




    Facebook connect Belépés Facebookkal

    Regisztráció helyett egyszerű belépés!
    A lenti gombra kattintva beléphetsz a Facebook profilod segítségével weboldalunkra.

    Tovább a profil oldalamra

    Facebook kilépés!
    A lenti gombra kattintva kilépsz a Facebook profilodból.

    Kiadványaink
    Monostorpályi szennyvizelvezetés fejlesztése