<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Monostori Baba-Mama Klub

Monostori Baba-Mama Klub

2022-06-13 16:29:21

Monostori Baba-Mama Klub

Monostori Baba-Mama Klub

A Monostori Baba-Mama Klub Facebook csoportját 2022. március 26-án hozta létre a MOST Egyesület, azzal a céllal, hogy segítsük, támogassuk, valamint tanácsokkal lássuk el az édesanyákat a gyermekükkel otthon töltött évek alatt, továbbá tartalmasabbá tegyük mindennapjaikat.

A találkozókat május 6-a óta heti rendszerességgel, péntekenként 11:00-12:00 óra között tartjuk a Művelődési házban. A foglalkozások idején lehetőség van a gyermekkel való közös játékra, mondókázásra, éneklésre és a szülőtársakkal való kötetlen beszélgetésre. További célunk az érdeklődés felkeltése, motiválás, ismeretátadás, játékkezdeményezés, együtt játszás, szocializáció, kikapcsolódás, tapasztalatcsere, információ átadás, barátságok kialakítása. Ezen túlmenően heti rendszerességgel vetünk fel különböző gyermekkondozási, gyermeknevelési témákat és kérdéseket a Facebook csoportban úgy, mint a szoptatás, szobatisztaság, olvasás, mondókázás, programajánlók stb. A kötetlen beszélgetések során az anyukák egymásnak is átadják tapasztalataikat, ötleteiket, tehát az örömök, élmények és a nehézségek egyaránt megosztásra kerülnek. A Baba-Mama Klubot, a bölcsőde/óvoda kapujának is tekinthetjük, hiszen az anyukák visszajelzéseket kapnak arra vonatkozóan, hogy gyermekük, hogyan viselkedik új környezetben a kortársakkal, hogyan illeszkednek be egy új közösségbe.

Igyekszünk színesebbé tenni a találkozókat és szakemberek meghívásával még több élményt szerezni az apróságoknak. Május 13-án például kutyaterápiás foglalkozást tartott Kádár Boglárka és kutyája Bongó, a Hajdúsági Vakvezető- és Segítőkutya Képzésért (HVSK) Alapítvány önkéntese. A program során a gyermekek fejlesztő játékokat végeztek, melynek során nemcsak közelebb kerültek és barátkoztak a négylábúval, de a finommotorikus képességeiket és a szem-kéz koordinációt is fejlesztették.

A továbbiakban zenepedagógia foglalkozásokat, bábelőadást és táncművészeti programokat is tervezünk, ezen túl pedig ruhabörzét és bolhapiacot is szervezünk az érdeklődő családok részére.

Szeretettel várunk minden kedves szülőt a programjainkra, továbbá javasoljuk, hogy kövessék figyelemmel a Monostori Baba-Mama Klub Facebook csoportját, hogy a legfrissebb hírek és információk mindig elérjenek mindenkihez.








Megosztás közösségi oldalakon

Pályázatok


SZÉCHENYI 2020
    Időjárás
    MAGYAR FALU PROGRAM
    Facebook oldalunk
    Belépés/Regisztráció




    Facebook connect Belépés Facebookkal

    Regisztráció helyett egyszerű belépés!
    A lenti gombra kattintva beléphetsz a Facebook profilod segítségével weboldalunkra.

    Tovább a profil oldalamra

    Facebook kilépés!
    A lenti gombra kattintva kilépsz a Facebook profilodból.

    Kiadványaink
    Monostorpályi szennyvizelvezetés fejlesztése