Kezdőlap >> INFORMÁCIÓK >>  Polgármesteri Köszöntő

Polgármesteri Köszöntő

Polgármesteri Köszöntő

Kedves Látogató!

Üdvözlöm Monostorpályi Község megújult hivatalos honlapján!

Az új web oldalunk a mai kor igényeinek és színvonalának megfelelően készült el, és fog fejlődni a továbbiakban! Az előző, 2011-ben készített honlapunk betöltötte szerepét, funkcióját, de már igény mutatkozott a megújulásra, a változásra! Ugyanúgy, mint ahogyan a községünk is sok változáson ment keresztül, újulnak a középületeink, járdák, utak, vízelvezető árkok épültek, a digitális világ is fejlődik, átalakul. Az új honlap még informatívabb, színesebb és tájékoztatóbb lesz, mint elődje!

Most írhatnám, a szokásos sablon szövegeket, hogy itt milyen barátságosak, vendégszeretők az emberek, mennyi látnivaló van Monostorpályiban, amiért érdemes ellátogatni hozzánk! Ezek még igazak is lehetnek, de mindannyian tudjuk, azok is, akik itt élnek és azok is, akik csak látogatóba jönnek hozzánk, vagy csak a honlapunkat olvasgatják, hogy az éremnek két oldala van.

Amit azonban mindenképpen kiemelnék, az a következők!

Ha vállalkozásához keres egy Debrecenhez közeli helyet, ahol megfizethető áron lehet hozzájutni telephelyhez, akkor is jó helyen keresgél!

Ha a családjának keres egy csendes zugot, ahol a gyerekei biztonságban és nyugalomban tanulhatnak, nevelkedhetnek, akkor is jó helyen van! Monostorpályiban megtalálja a bölcsődét, az óvodát, az általános iskolát 1-8 osztályig, Egészségházat, ahol háziorvos, fogorvos, védőnő és gyógyszertár is van! Tömegközlekedésünk az autóbuszra szorítkozik, de elegendő, hiszen hajnaltól késő éjszakáig több mint 30 járat biztosítja az utazási lehetőséget Debrecen irányába. Élelmiszer boltok, művelődési ház, Idősek bentlakásos otthona, sportpálya teszi még teljesebbé és élhetőbbé Monostorpályit.

Várunk minden kedves látogatót községünkbe, akár csak egy rövid időre, akár hosszabbtávú, esetleg letelepedési szándékkal jön hozzánk! Itt szeretném felhívni minden olvasónk figyelmét, hogy a honlaphoz kapcsolódóan rendelkezünk egy applikációval is, melyen az aktuális hírek, információk találhatóak meg!

Jó böngészést kívánok mindenkinek!

                                                                                             

                                                                                                                             Szabó József

                                                                                                                             polgármester

Megosztás közösségi oldalakon
MAGYAR FALU PROGRAM
Facebook oldalunk
Belépés/Regisztráció
Facebook connect Belépés Facebookkal

Regisztráció helyett egyszerű belépés!
A lenti gombra kattintva beléphetsz a Facebook profilod segítségével weboldalunkra.

Tovább a profil oldalamra

Facebook kilépés!
A lenti gombra kattintva kilépsz a Facebook profilodból.

Kiadványaink
Monostorpályi szennyvizelvezetés fejlesztése